Ollilan tila: Maidontuotantoa & majoitusta

Vedenpään loma-asunto

Tervetuloa lomailemaan Sonkajärvelle hyvin varusteltuun Vedenpään loma-asuntoon! Vedenpää sijaitsee 4 km:n päässä Sonkajärven kylältä ja 24 km:n päässä Iisalmesta. Vedenpää on maaseudun rauhassa peltoaukean laidalla oleva v. 2016 täysin remontoitu loma-asunto. KYLPYTYNNYRIN vuokrausmahdollisuus! Olohuoneesta avautuu avara peltomaisema. Mökissä on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, tilava eteinen, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneessa on tavallinen suihku ja sadesuihku ja katossa tähtitaivas. Makoisat löylyt voi nauttia kelolauteilla 100 kg:n kivimassan antamissa löylyissä. Mökki on hyvin varusteltu ja astiasto 12 hengelle. Pihapiirissä 2 auton autokatos, jossa myös aitta.

Isossa makuuhuoneessa 180 cm leveä parivuode, pienessä makuuhuoneessa levitettävä sohvasänky. Olohuoneen vuodesohvasta saa pedin kahdelle (paksu patja). Lisäksi mahdollista saada muutamia lisävuoteita tarpeen mukaan.

Keittiö hyvin varusteltu; keraaminen liesi, mikroaaltouuni, Moccamaster -kahvinkeitin, jenkkikaappi (pieni pakastelokero), vedenkeitin jne. Olohuoneessa 40 " televisio DVD-soittimella. Mökistä löytyy myös KARAOKELAITTEET ja Genelecin kaiuttimet.

 

  

Mökki on rauhallinen lomapaikka perheelle ja hyvä yöpymispaikka työmatkalaiselle. Vedenpäässä olisi mahdollista pitää myös juhlia ym. tilaisuuksia ja järjestää pitopalvelu.  Kesällä hyvästi tilaa ja sateensuoja autokatoksessa. Mahdollista myös VUOKRATA JUHLATELTTA kooltaan n. 3x6 m.

 
       
 
 
       
                                                   TAKAISIN

© NettiTieto Oy